L’Associació Alba ja té en marxa l’Àrea de Gestió Integral d’Espais

L’associació Alba www.aalba.cat ha engegat amb força una nova manera de gestionar el seus actius, i ho fa amb la creació de l’Àrea de Gestió Integral d’Espais, des de la qual es vol donar serveis a totes les persones usuàries dels edificis i infraestructures que gestiona l’associació.

IMG_0246

L’associació Alba www.aalba.cat ha engegat amb força una nova manera de gestionar el seus actius, i ho fa amb la creació de l’Àrea de Gestió Integral d’Espais, des de la qual es vol donar serveis a totes les persones usuàries dels edificis i infraestructures que gestiona l’associació.

El creixement en els darrers anys ha fet necessària una visió de conjunt, amb una persona al capdavant coma  referent i un equip especific de seguiment, implementant nous sistemes de gestió.

A rEVOLUTIU estem agraïts de la confiança dipositada en definir els eixos principals per un bon seguiment del manteniment correctiu i legal, posar els fonaments per assolir un manteniment preventiu en breu i alhora crear eines de registre i anàlisi dels resultats.

Alhora ens han fet confiança per a fer formació específica a les persones a les qui va dirigida la nova organització.

L’Associació Alba és un projecte amb el que ens lliguen molts valors i objectius i la nostra forma de col·laboració amb ells és la tarifa especial per a entitats preferents.