rEVOLUTIU i la UAB fan el Pla estratègic 2015 de la Direcció d’Arquitectura i de Logística

logo uab còpia

En estreta col·laboració amb el director Sr. Enric Font, i amb la necessària complicitat de tots els treballadors de la direcció, ja estem preparant el nou pla estratègic 2015 de la Direcció d’Arquitectura i de Logística de la UAB.

Es tracta d’un equip humà de més de 45 persones, amb atribucions en Arquitectura, Urbanisme, Instal·lacions, Manteniment, Logística, Mobilitat, Sostenibilitat, Administració, Equipaments, Carteria, i d’altres, en definitiva uns Serveis Integrals al Campus, amb vocació de servei i orientat als múltiples usuaris que el configuren.

S’han fet les primeres actuacions de comunicació, definició d’objectius inicials i idees prèvies. Tenim en marxa jornades participatives per aconseguir entre tots la definició del la Missió, Visió, Valors i Objectius de la direcció.

En aquest trimestre redactaran el pla estratègic, que inclourà el quadre de comandament i els criteris de verificació i seguiment.

rEVOLUTIU col·labora en tot el procés dinamitzant el pla i la participació, així com en el seguiment posterior.

Volem agrair a la UAB la confiança dipositada amb aquest nou encàrrec, de gran responsabilitat i que afrontem amb el rigor i la il·lusió que pertoca.