Arxiu de la categoria: General

La rehabilitació d’instal·lacions en edificis i equipaments públics: eines i casos d’èxit

El proper 6 d’octubre a la tarda, al Tecnoespai del carrer Bailén, 68 de Barcelona, participem en la Jornada tècnica organitzada per Enginyers-BCN, en Yon Sánchez serà ponent de la intervenció “La vinculació del manteniment amb la rehabilitació d’instal·lacions: una eina per a detectar elements a rehabilitar

Us hi esperem a les 16:30h, la resta de ponències prometen ser molt interessants:

I.2. El projecte europeu SERPENTE de millora de l’eficiència energètica dels edificis de propietat i gestió pública a càrrec de Núria Parpal

I.3. La rehabilitació de les instal·lacions per motius de seguretat o adequació a normes: Inspeccions Reglamentaries a càrrec de Vladimir Campo

I.4. Aspectes a tenir en compte per l’èxit dels projectes i obres de rehabilitació d’instal·lacions a càrrec de Josep Ortí


II.1. La rehabilitació del parc d’ascensors d’ús públic d’un municipi del Vallés a càrrec de Lluís Vallvey

II.2. La rehabilitació energètica i acústica d’edificis públics a càrrec de Luis Pozo

II.3. La rehabilitació de les instal·lacions d’una CPD a càrrec de David del Pozo

el link de l’activitat és aquest:

https://www.enginyersbcn.cat/serveis-colegiats/formacio/cursos-activitats/activitat.html?ID=1629

 

La Fira Literal! Fira de Idees&Llibres Radicals va ser un èxit. rEVOLUTIU som mecenes patrocinadors!

rEVOLUTIU ha iniciat la seva aposta pel mecenatge de projectes que ens agradin i que tinguin projecció social i cultural.

És per això que ens hem fet mecenes col·laboradors de la fira

verkamicentralhttp://literalbcn.cat

La fira va ser els dies 29, 30 i 31 de maig, a l’Ateneu Cultural i Popular La Harmonia, carrer Sant Adrià, 20 de Barcelona.

Als bons llibres es van afegir xerrades, llibreters, editors i tot de bona mala gent.

També la música, de la mà de Say It Loud! i la cervesa artesana de la mà del Barcelona Beer Festival.

L’Associació Alba ja té en marxa l’Àrea de Gestió Integral d’Espais

L’associació Alba www.aalba.cat ha engegat amb força una nova manera de gestionar el seus actius, i ho fa amb la creació de l’Àrea de Gestió Integral d’Espais, des de la qual es vol donar serveis a totes les persones usuàries dels edificis i infraestructures que gestiona l’associació.

IMG_0246

L’associació Alba www.aalba.cat ha engegat amb força una nova manera de gestionar el seus actius, i ho fa amb la creació de l’Àrea de Gestió Integral d’Espais, des de la qual es vol donar serveis a totes les persones usuàries dels edificis i infraestructures que gestiona l’associació.

El creixement en els darrers anys ha fet necessària una visió de conjunt, amb una persona al capdavant coma  referent i un equip especific de seguiment, implementant nous sistemes de gestió.

A rEVOLUTIU estem agraïts de la confiança dipositada en definir els eixos principals per un bon seguiment del manteniment correctiu i legal, posar els fonaments per assolir un manteniment preventiu en breu i alhora crear eines de registre i anàlisi dels resultats.

Alhora ens han fet confiança per a fer formació específica a les persones a les qui va dirigida la nova organització.

L’Associació Alba és un projecte amb el que ens lliguen molts valors i objectius i la nostra forma de col·laboració amb ells és la tarifa especial per a entitats preferents.

rEVOLUTIU i la UAB fan el Pla estratègic 2015 de la Direcció d’Arquitectura i de Logística

logo uab còpia

En estreta col·laboració amb el director Sr. Enric Font, i amb la necessària complicitat de tots els treballadors de la direcció, ja estem preparant el nou pla estratègic 2015 de la Direcció d’Arquitectura i de Logística de la UAB.

Es tracta d’un equip humà de més de 45 persones, amb atribucions en Arquitectura, Urbanisme, Instal·lacions, Manteniment, Logística, Mobilitat, Sostenibilitat, Administració, Equipaments, Carteria, i d’altres, en definitiva uns Serveis Integrals al Campus, amb vocació de servei i orientat als múltiples usuaris que el configuren.

S’han fet les primeres actuacions de comunicació, definició d’objectius inicials i idees prèvies. Tenim en marxa jornades participatives per aconseguir entre tots la definició del la Missió, Visió, Valors i Objectius de la direcció.

En aquest trimestre redactaran el pla estratègic, que inclourà el quadre de comandament i els criteris de verificació i seguiment.

rEVOLUTIU col·labora en tot el procés dinamitzant el pla i la participació, així com en el seguiment posterior.

Volem agrair a la UAB la confiança dipositada amb aquest nou encàrrec, de gran responsabilitat i que afrontem amb el rigor i la il·lusió que pertoca.

 

Premi Emprenedoria CAATEEB 2.014

41838_1Enric Buixó, amb el seu projecte d’emprenedoria EFITÈRMIC ha estat el guanyador del concurs,  la nostra més sincera enhorabona.

rEVOLUTIU ha estat honorat amb la declaració com a finalista, volem agrair el reconeixement i l’ajut.

Captura de pantalla 2014-10-09 a les 22.49.36Adjuntem còpia del correu que hem rebut:

“Et comuniquem que la comissió d’avaluació del 1er Premi d’Emprenedoria del CAATEEB, després d’un exhaustiu treball de valoració i anàlisi de les candidatures, ha escollit com a guanyador el projecte del company Enric Buixó de l’empresa Efitèrmic i que el vostre projecte ha estat declarat com a finalista i com a tal, rebrà un diploma de reconeixement.

Tant el guardó al projecte guanyador com els diplomes als finalistes es lliuraran en el marc de la sessió “Be Connected”, que se celebrarà el proper 16 d’octubre a la sala d’actes del CAATEEB.

Us preguem confirmeu la vostra assistència a la sessió i la dels vostres acompanyants, si s’escau i us animem a que participeu a la jornada, que organitza el CAATEEB conjuntament amb Barcelona Activa.

Trobareu tota la informació i inscripcions, al següent enllaç:

http://www.apabcn.cat/ca_es/agenda/Pagines/BeConnected.aspx

Esperem que ens puguem saludar el proper dia 16 i et fem arribar la nostra felicitació pel diploma obtingut.

Molt cordialment,

Sebastià Pujol Carbonell
Vocal de la Junta de Govern
Delegat del Servei d’Ocupació
Bon Pastor, 5 · 08021 Barcelona
Tel. 93 240 23 60 · Fax 93 240 23 71
treball@apabcn.cat · www.apabcn.cat”